Декор Груп България - интериорни и блиндирани врати

"Декор Груп България” е компания повече от десет години  на българския пазар. Предлагаме богата гама входни и интериорни врати.Максимум комфорт на минимум цена. Екипът ни се състои от млади и енергични, високо образовани и амбициозни хора, които се стремят да предложат не само стоки и услуги, но и цялостни решения, съобразени с изискванията на нашите клиенти. Партнираме си с едни от най-добрите фирми на българския и европейския пазар. Стремим се постоянно да предлагаме все по-нови и все по-качествени продукти, като с това затвръждаваме името си на сериозна и коректна фирма.

Дейността ни е насочена в дистрибуцията, доставката и монтажа на интериорни и блиндирани врати. Ориентирали сме усилията си кьм качествено и прецизно обслужване на клиентите ни.

"Декор Груп България” се утвърди в сферата на блиндираните и интериорните врати, като стабилна структура с големи възможности и високо качество на своите продукти, което я прави надежден бизнес-партньор, на който може да се разчита и гласува доверие.

Диапазонът на артикулите, които предлагаме е голям  и обхваща:

  • интериорни врати
  • блиндирани врати
  • пожароустойчиви врати
  • стъклени врати
  • ламиниран трислоен паркет
  • первази
  • мебели по поръчка
  • кухни

Благодарение на усилията и правилната консултация на екипа от специалисти, гарантираме сигурност, качество и естетика на нашите продукти на достъпни цени .

Безспорният авторитет, развитието и успехът на компанията се дължи на профeсионализма, коректността, нестандартния и индивидуален подход към всеки един клиент и динамичността на екипа ни.

Политиката на фирмата е насочена към удовлетворяване и на най-големите изисквания на своите клиенти.

Ние знаем, че изборът на врати може да бъде не само доста трудно, но и отговорно решение предвид факта, че това е не малка инвестиция. Затова се стремим да предоставим на своите клиенти не само голямо разнообразие от продукти, но и продукти, които да отговарят на най-високите им изисквания.

Целта ни е артикулите, които предлагаме да са от високо качество, от доказани производители и на достъпни за потребителите цени.