Новини

Избор на огнеупорни врати

Пожароустойчивите или огнеупорни врати се нареждат в категория „специални”, тъй като предназначението им е специфично. Този тип врати се монтират, за да се забави разпространението на огъня и пушека при възникнал пожар и да се гарантира сигурността и безопасността на хората, които се намират в сградата.

Тъй като огнеупорните врати имат много важно предназначение, при избора им е добре да се подхожда много внимателно.

Как да изберете огнеупорна врата?

 

Защо да изберете врати от Декор Груп България?

Наистина, производителите и дистрибуторите, които предлагат интериорни врати днес са много и всеки един от вас решава към коя компания да се обърне, но щом сте тук, значи се питате :”Защо да избера врати тъкмо от http://www.dgb.bg”?

Можем да ви засипем с данни и технически характеристики, но няма да го сторим. Няма да го сторим, защото знаем, че сте преситени от подобен вид информация, а за вас е важно просто да откриете врати, които ще ви служат доста години занапред.

Декор Груп България с нов фирмен магазин в Пловдив

Декор Груп България, един от водещите дистрибутори и доставчици на блиндирани и интериорни врати в страната, отвори нов  магазин в Пловдив.

Наред с дистрибуцията и доставката на български врати, компанията е и официален вносител на висококачествени врати StarCelikKapi от Турция.

 

На откриването на новия магазин на Декор Груп България присъства Директорът на StarCelikKapi - турската фирма - производител.